Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در حالی که کمتر از دو روز به پایان سال فرصت باقی است و خانواده‌ها در تکاپوی خرید کالاهای ضروری و وسائل سفره هفت‌سین هستند که گرانی در بازار تزئینات هفت‌سین باعث نارضایتی برخی از شهروندان شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، کمتر از دو روز به پایان سال باقیست و خانواده‌ها به غیر از خرید کالاهای ضروری، چون خوراک و پوشاک به فکر فراهم کردن وسایل هفت سین هستند که شامل ماهی قرمز، سمنو، سرکه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفره‌های هفت سین آماده قیمت‌های متفاوتی از 40 تا200 هزار تومان دارند. با این حال هر کدام از اقلام سفره هفت‌سین به طور جداگانه هم فروخته می‌شوند زیرا به قول معروف بازار شب عید برای خرج کردن است، خرج‌هایی که پایانی ندارند از لباس و کفش، میوه و آجیل گرفته تا تزئینات سفره هفت‌سین به گونه ای که در چنین مواقعی اگر با یک کارت عابربانک پر به بازار بروید وقتی به خانه برگردید چیزی ته جیب‌تان باقی نمی‌ماند این خاصیت بازارگردی‌های شب عید است.

علی ای حال در حالی برپایی سفره هفت سین یکی از این آیین‌های زیباست و مردم در هرگوشه از این سرزمین پهناور با ذوق و سلیقه خود آن را می‌چینند و در هنگام لحظه تحویل سال در کنار آن می‌نشینند که گرانی در بازار هفت سین باعث نارضایتی برخی از شهروندان شده است.

یکی از شهروندان با بیان اینکه قیمت تزئینات سفره هفت سین در بازار سر به فلک کشیده است، گفت: قیمت یک تخم مرغ تزئینی برای سفره هفت سین از 4 هزار تومان شروع و به هفت هزار تومان خاتمه می شود.

وی با بیان اینکه هر بسته کوچک و ناچیز سماق، سپند و سیاه دانه دو هزار تومان به فروش می رسد، افزود: هر دانه سیب و سیر مصنوعی نیز دو تا 6 هزار تومان و هرعدد سنجد مصنوعی هم 500 تا 800 تومان به فروش می رسد که این گرانی در بازار سفره هفت سین باعث نارضایتی مردم شده است.

یکی دیگر از شهروندان هم در این خصوص اظهار کرد: در سایه کمبود نظارت مسئولان مردم از گرانی های موجود در بازار رنج برده و همگان قدرت خرید اقلام و اجناس مورد نیاز در شب عید را ندارند.

وی با بیان اینکه یک سبزه عید از 10 تا 25 هزار تومان به فروش می رسد، افزود: این گرانی مختص بازار هفت سین نیست و به تبع آن پای گرانی به بازار آجیل و میوه ها هم رسیده است.

وی با بیان اینکه قبلا سیب و پرتقال تامسون کیلویی دو هزار و 500 تومان بود، ادامه داد: این روزها همان پرتقال و سیب با قیمت هر کیلو 3 تا سه هزار و 500 تومان به فروش می رسد.

یکی دیگر از شهروندان هم بیان کرد: یک سفره هفت سین آماده از 40 هزار تومان شروع و به 200 هزار تومان ختم می شود، با این آمار و ارقام نجومی مردم چگونه سفره هفت سین خود را بچینند.

منبع: راه دانا

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۵۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کشور گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم.

مریم جلالی امروز یکشنبه ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌ دستی زنجیره هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی افزود: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌ دستی، گردشگری، شیلات، لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت ها و دارایی هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان این حوزه در کشور و  سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول