Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: عرضه تخم مرغ های رنگی صنعتی فاقد نشان به عنوان تخم مرغ بومی توسط عده ای سودجو کلاه برداری بوده و سلامت مردم را به مخاطره می اندازد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، محمدرضا متوسل الحسینی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا در خصوص عرضه تخم مرغ های رنگی صنعتی فاقد نشان بیان داشت: با توجه به وجود نژادهایی از مرغ های صنعتی که تخم مرغ آن ها رنگی می باشد؛ اکثر تخم مرغ های رنگی موجود در بازار صنعتی بوده و برخی افراد سود جو اقدام به عرضه این نوع تخم مرغ در بازار تحت عناوین محلی یا بومی با قیمت هایی به مراتب بیش از بهای واقعی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید بخش عمده ای از این تخم مرغ های رنگی در مراکز غیر مجاز

وی بابیان اینکه بخش عمده ای از این تخم مرغ های رنگی در مراکز غیر مجاز تولید می شود، افزود: به دلیل فقدان پرینت روی تخم مرغ در صورت بروز مشکل بهداشتی به سختی قابل ردیابی بوده و کیفیت و تاریخ تولید آن نیز برای مصرف کننده مشخص نمی‌باشد.

تهدید سلامت مردم با عرضه تخم مرغ های رنگی صنعتی فاقد نشان

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد با تاکید براین موضوع که مصرف هرگونه تخم مرغ بدون پرینت و نشان تولید سلامت را تهدید می کند، گفت: اینگونه تخم مرغ ها معمولا  تک رنگ، کمی بزرگ تر و گاها پر رنگ تر از تخم مرغ های بومی و معمولا همه یک اندازه است که افراد سودجو آنها را از شانه و کارتن تخم مرغ خارج کرده و از سبد یا سایر ظروف جهت عرضه استفاده می کنند.

 

توجه به مصرف فراورده‌های لبنی پاستوریزه جهت کاهش بیما ری ها

وی ضمن توصیه هموطنان برای استفاده از فراورده‌های پاستوریزه اظهار داشت: در خصوص مصرف فراورده‌های لبنی و جایگاه آن در انتقال بیماری‌هایی نظیر تب مالت، ناشی از مصرف فراورده‌های تولید شده از شیر نجوشیده گوسفند و بز بخصوص پنیر بی نمک بوده و در این راستا در صورتی که ناگزیر به استفاده از شیر غیر پاستوریزه هستند حتما قبل از مصرف بجوشانند.

قابل ردیابی نبودن محصولات فاقد شناسنامه

متوسل الحسینی در پایان با بیان اینکه شهروندان به منظور حفظ سلامت خود از خرید محصولات فاقد شناسنامه خودداری کنند، تصریح داشت: عدم اطلاع بخشی از هموطنان عزیز از کیفیت تولید و نظارت‌های بهداشتی فراورده‌ها و نشر شایعات با هدف بی اعتماد نمودن مردم نسبت به تولیدات صنعتی تحت نظارت، سبب شده تا عده ای برای سود جویی با استفاده از عناوینی نظیر ارگانیک، محلی، سنتی و غیره اقدام به عرضه محصولات فاقد مجوز و با وضعیت سلامت نامشخص و امکان وجود مخاطرات بهداشتی و عوامل بیماری زا به شهروندان با قیمت های کاذب و اجحاف در حق مصرف کنندگان کنند که شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف جهت برخورد با متخلفین و پیشگیری از بروز بیماری در جامعه با شماره 1512 تماس بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود

رامش مهرآیین اظهار کرد: مصرف مکمل های ورزشی و داروهای تزریقی در بین مردان بسیار بیشتر از بانوان است و در بین پسرهای دبیرستانی که خیلی زود می خواهند به شکل و فرم بدنی مورد نظر خود برسند نیز مصرف بالایی دارد.

وی افزود: بعد از آنکه یک ورزشکار از سلامت کامل بدن خود توسط پزشک مطلع شد، تحت نظر متخصص تغذیه یا پزشک، متناسب با رژیم غذایی خود می تواند از مکمل های مجاز ورزشی از جمله انواع پروتئین ها، آمینو اسیدها، اسیدهای چرب مفید، کراتین و انواع کربوهیدرات ها استفاه کند.

مهرآیین با بیان اینکه مکمل های غیرمجاز شامل هر نوع فرآورده غیرمجاز در بدنسازی است که عوارض بسیار شدیدی برای کبد هم دارد، گفت: متاسفانه برخی مربی ها در باشگاه های ورزشی بدون داشتن اطلاع از عوارض دارویی، مشاوره های پزشکی در خصوص نحوه مصرف مکمل و تغذیه ارایه می دهند که این مساله می تواند برای ورزشکاران بسیار خطرآفرین باشد.

به گفته این مسئول، بازدید از باشگاه های ورزشی در خصوص جلوگیری از فروش مکمل های ورزشی در استان بی فایده است، چرا که مشاهده شده برخی مربیان ورزشی این مکمل ها را در خیابان و یا در خودروی شخصی خود به افراد ارایه می دهند.

وی ادامه داد: مصرف دارویی مکمل ها در مردان می تواند عوارضی از جمله ناتوانی جنسی، ناباروری، بزرگ شدن سینه و در زنان نیز رشد موهای زائد، ضخیم شدن صدا، پوست چرب و در دوران بلوغ نیز توقف رشد قدی، تیرگی پوست و رشد غیر طبیعی مو را برجای بگذارد.

مهرآیین اضافه کرد: همچنین مصرف مکمل های غیرمجاز نیز اختلال در عملکرد کبد، افزایس آنزیم های کبدی و سرطان را در بر می گیرد و توصیه می کنیم ورزشکارانی که مکمل های غیرمجاز مصرف می کنند هر ۲ ماه آنزیم های کبدی خود را اندازه گیری کنند.

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین خاطرنشان کرد: این ضرورت وجود دارد که سطح اطلاعات مردم در خصوص مصرف مکمل های هورمونی باید افزایش یابد و کلاس های آموزشی در این خصوص برای سنین مختلف باید برگزار شود، چرا که مصرف مکمل های ورزشی غیرمجاز توسط شخصی که بیماری زمینه ای دارد، می تواند به تشدید بیماری و یا حتی مرگ وی منجر شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • بازدید ۴۰ هزار نفر از مراکز صنعتی ایلام
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام