Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: معاون سلامت دامپزشکی یزد گفت: عده‌ای سودجو با عرضه تخم‌مرغ‌های رنگی صنعتی فاقد نشان به عنوان تخم‌مرغ بومی اقدام به کلاهبرداری و تهدید سلامت مردم می‌کنند.


به گزارش ایسنا، محمدرضا متوسل الحسینی توضیح داد: با توجه به وجود نژادهایی از مرغ‌های صنعتی که تخم‌مرغ آنها رنگی است، اکثر تخم‌مرغ‌های رنگی موجود در بازار صنعتی هستند؛ متاسفانه مشاهده می‌شود که افراد سودجو اقدام به عرضه این نوع تخم‌مرغ در بازار تحت عناوین محلی یا بومی با قیمت‌هایی به مراتب بیش از بهای واقعی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: به دلیل فقدان پرینت روی این گونه تخم‌مرغ‌ها، در صورت بروز مشکل بهداشتی به سختی قابل ردیابی هستند و کیفیت و تاریخ تولید آنها نیز برای مصرف کننده مشخص نیست و علاوه بر این نیز بخش عمده‌ای از این محصول در مراکز غیرمجاز تولید می شود.
وی ضمن اعلام مخاطره‌آمیز بودن مصرف هرگونه تخم مرغ بدون پرینت و نشان تولید، اعلام کرد: این گونه تخم‌مرغ‌ها معمولاً  تک رنگ، کمی بزرگ‌تر و گاهاً پررنگ‌تر از تخم‌مرغ‌های بومی و معمولاً همه یک اندازه است که افراد سودجو آنها را از شانه و کارتن تخم‌مرغ خارج کرده و از سبد یا سایر ظروف جهت عرضه استفاده می‌کنند.
متوسل‌الحسینی با اشاره به مصرف فراورده‌های لبنی و جایگاه آن در انتقال بیماری‌هایی نظیر تب مالت، بیشترین عامل مخاطره را ناشی از مصرف فراورده‌های تولیدشده از شیر نجوشیده گوسفند و بز به خصوص پنیر بی نمک دانست و توصیه کرد: هموطنان از فراورده‌های پاستوریزه استفاده کنند و در صورتی که ناگزیر به استفاده از شیر غیرپاستوریزه هستند، حتما آن را قبل از مصرف بجوشانند.
وی تصریح کرد: اطلاع نداشتن بخشی از هموطنان از کیفیت تولید و نظارت‌های بهداشتی فراورده‌ها و نشر شایعات با هدف بی‌اعتماد کردن مردم نسبت به تولیدات صنعتی تحت نظارت، سبب شده تا عده‌ای برای سودجویی با استفاده از عناوینی نظیر «ارگانیک»، «محلی» و «سنتی»، اقدام به عرضه محصولات فاقد مجوز و با وضعیت سلامت نامشخص و امکان وجود مخاطرات بهداشتی و عوامل بیماری‌زا به شهروندان با قیمت‌های کاذب و اجحاف در حق مصرف کنندگان کنند.
معاون دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: با توجه به قابل ردیابی نبودن این محصولات، شهروندان به منظور حفظ سلامت خود از خرید محصولات فاقد شناسنامه، خودداری و در صورت مشاهده هرگونه تخلف جهت برخورد با متخلفین و پیشگیری از بروز بیماری در جامعه با شماره 1512 تماس برقرار کنند. برچسب ها: تخم مرغ ، دامپزشکی ، یزد

منبع: خرداد

کلیدواژه: تخم مرغ دامپزشکی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یوسف روستا  با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب